Скористайтеся чудовою можливістю насолодитися напоями, незвичайними стравами або просто перекусити в ресторані комплексу «Kyivska Russ Resort Medical&Spa»

Ресторан готелю Східниці «Kyivska Russ Resort Medical&Spa» є унікальним за своїм дизайном. Він виконаний в стилі, притаманному періоду розквіту давньоруської держави.

Вашій увазі постане широкий асортимент страв української кухні, більшість з яких відзначаються складною рецептурою і особливими комбінованими способами їх приготування (наприклад, під час приготування борщу використовується понад двадцять складників).

Для гурманів в меню ресторану представлені страви європейської кухні, а для поціновувачів здорового способу життя і здорового харчування лікарі-дієтологи комплексу розробили дієтичне меню, більшість страв з якого готується за технологією «СУ-ВІД».

Для Вашого комфорту та зручності у арсеналі нашого ресторану є  кілька видів меню.

  • Загальне меню 
  • Меню згідно терапії Маєр
  • Меню по програмі ДЕТОКС
  • Веганське меню
  • Вегетаріанське меню
  • Дитяче меню
  • Дієтичне меню
  • Постне меню

Зал готелю  Kyivska Russ Resort Medical&Spa має свій особливий стиль і неповторну атмосферу та ідеально підходить як для ділових зустрічей, так і для корпоративних обідів чи святкової вечері.

Сніданки частково «шведський стіл» частково заказне меню, обід та вечеря по заказному меню проходять в головному залі, де Ви можете оцінити страви української та європейської кухні, насолоджуючись неймовірним видом!

Загальне меню 

В загальному  можна знайти страви, характерні для різних регіонів країни, у якому зберегли баланс між кількістю м’ясних і рибних позицій. Гостям пропонують великий вибір перших страв, гарнірів, закусок, других страв  та приємних десертів.Тутешня гастрономічна палітра вражає своєю різноманітністю не менше, ніж внутрішнє оформлення залу, де завжди смачно, яскраво й затишно.

Харчування згідно терапії Маєр

В основі терапії доктора Маєра лежить очищення кишечника від накопичених шлаків і токсинів, а також відпочинок травної системи і всього організму. Розвантажувальне дієтичне харчування знижує напругу і активізує перистальтику стінок кишечника. Це сприяє природному очищенню та детоксикації. Відпочинок, спокій, відсутність стресів, неспішні руху і помірні аеробні фізичні навантаження створюють умови для регенерації та відновлення кишечника. Вісцеральний масаж органів черевної порожнини збільшує терапевтичний ефект, покращує кровообіг, сприяє відтоку лімфи.

У процесі лікування відбувається навчання важливим правилам і принципам харчування. Виробляються звички, що дозволяють зберігати результати терапії.

Дієтичне харчування

Воно є обов’язковою частиною комплексного лікування. В одних випадках дієтичне харчування — це основний лікувальний засіб, в інших — необхідний, на фоні якого застосовують усі інші лікувальні заходи.

В основу дієтичного харчування покладена теорія збалансованого харчування. Дієтичне харчування ґрунтується на принципі максимальної збалансованості основних харчових речовин у добовому раціоні з урахуванням механізмів перебігу хвороби та стану ферментативних систем хворого. Лікувальна дія дієтичного харчування забезпечується:

1) спеціальним підбором харчових продуктів;

2) визначеними співвідношеннями між основними харчовими речовинами;

3) відповідною технологією приготування дієтичних страв. Наприклад, виключенням з дієти окремих харчових продуктів можна значно знизити в ній вміст холестеролу, жирів, натрію, цукру, а відварюванням м’яса та риби — вміст пуринів та екстрактивних речовин.

Меню по програмі ДЕТОКС

Система харчування включає в себе збалансований і здоровий раціон, що складається зі свіжих продуктів високої якості. Учасники програми зможуть насолоджуватися не тільки здоровою, але і смачною і вишуканою їжею, багатою вітамінами, мікроелементами і антиоксидантами.

  • Індивідуально підібрана лікарем схеми застосування різних мінеральних вод Східницького родовища по типу «Нафтуся»;
  • Персональна дієта (безглютеновая, вегетаріанська, рибна), яка складається індивідуально після консультації лікаря-дієтолога.

Дитяче меню

Kyivska Russ Resort Medical & Spa максимально підходить для відпочинку усією родиною! Окрім дитячої кімнати,настільних ігор , кібер клубу, дитячих та кулінарних майстер класів, де цікаво та весело буде як найменшим, так і дорослим діткам – у нас розроблене і дитяче меню!

Спеціально створене нашим шеф-кухарем для найвибагливіших маленьких гостей. В ресторані готельного комплексу з найякісніших та найсвіжіших продуктів приготують саме те, що обожнюють маленькі гурмани. А ще діток тут частують сирничками з медом, сирними запіканками, вареничками з вишнями, запашними млинцями з сиропом та сметанкою.

Веганське меню

Рецепти веганських страв хоча і прості, але в них відмінно враховані не тільки поєднання продуктів. Веганські рецепти складені з урахуванням їх харчової цінності для організму людини, що дозволяє отримати насичення всіма речовинами, необхідними для здорового життя. Важливо лише навчитися грамотно поєднувати рецепти веганських страв на кожен день.

Вегетаріанське меню

Вегетаріанські страви та їхні рецепти з фото цікаві не тільки переконаним противникам їжі тваринного походження, а й усім іншим людям, адже вони дуже корисні для організму. Вегетаріанське меню може бути частиною вашого життя й основою дієти, а можливо, ви використаєте його лише кілька разів на місяць, коли будете організовувати для себе розвантажувальні дні. У кожному випадку ваша кулінарна книга обов’язково повинна містити достатньо вдалих та легких вегетаріанських рецептів різних рівнів. Тих, хто захоплюється сироїдством, зацікавить також вегетаріанська їжа, яку готують у температурному режимі (не вище 46 градусів) для збереження усіх цінних речовин і вітамінів у повному складі.

ЗНАЙОМТЕСЯ: ТЕХНОЛОГІЇ “СУ-ВІД”

Слово sous-vide походить з французької мови і буквально означає «під вакуумом». Назва методу відразу пояснює його суть: продукт поміщають в спеціальний пакет, з якого відкачують повітря. Потім пакет з продуктом кладуть у воду, нагріту до певної температури.

Особливість технології «СУ-ВІД» – в тому, що страва готується порівняно довго і при низьких температурах – максимум 70-80 ° C.

Переваги даного методу:

  • Продукт не має контакту з повітрям, що не окислюється – значить, в ньому зберігається максимум смаку та аромату.
  • При низькотемпературної обробці не руйнуються клітинні мембрани: тому страва виходить набагато соковитіше, ніж якби готувалося іншими методами
  • Правильний підбір тривалості приготування і температури робить страви м’якими і делікатними.

Отже, «СУ-ВІД» – чудовий винахід, робить їжу дуже корисною, соковитою і ніжною. Так, тут дуже важливий точний розрахунок, однак це розрахунок з любов’ю: він допомагає досягти досконалого смаку.

У літню пору своїх гостей ресторан радо приймає на літній терасі, де насолода від вишуканого смаку страв гармонійно поєднується зі свіжістю повітря і незабутніми карпатськими пейзажами.

На другому поверсі готелю “Київська Русь” цілодобово працює бар, в якому є великий вибір різноманітних коктейлів і спиртних напоїв, вишуканих вин, фруктових і овочевих фрешів, соків.

Ви можете активно провести час з друзями, граючи в російський більярд, поспілкуватися або подивитися телепередачу в затишній атмосфері на другому рівні бару.

Особливий колорит і затишну атмосферу нашого курорту Східниці надає не тільки вишукана і різноманітна кухня, а й високий рівень обслуговування, привітність персоналу та індивідуальний підхід до побажань кожного відвідувача.

Це одна з причин, чому наші гості повертаються знову і знову!